De gasrekening drukken door een nieuw model CV ketel te kopen

http://www.expert-deal.be/producten/zonnepanelen/
Er is veel winst te behalen met energie besparing.

Nieuwe modellen CV ketels gaan alsmaar zuiniger met energie om. Hierdoor is het mogelijk om de gasrekening te drukken door een nieuw model HR condensatieketel te kopen.

Vooral als de verwarmingsketel bij u in huis al een aantal jaren oud is dan is de kans groot dat een vervanging voor een nieuwer model een flinke besparing op de gasrekening kan opleveren. Als deze besparing maandelijks zo hoog oploopt dat de aanschaf van de nieuwe ketel in enkele jaren terugverdiend kan worden dan is het rendabel om de oude ketel te laten vervangen. Om exact te weten hoeveel u per maand op de energiekosten kan besparen met een nieuw model CV ketel kunt u het beste contact opnemen met een loodgieter.

Advies van de loodgieter voor besparen op gas

op gas koken
Er wordt veel op gas gekookt

De CV ketel is verantwoordelijk voor vrijwel al het gas wat in huis verbruikt wordt. Sommige Nederlandse huishoudens koken ook op een gasfornuis. Echter valt het gasverbruik van een fornuis in het niet vergeleken met de hoeveelheden gas die nodig zijn om een Nederlands huis gedurende de hele winter en herfst te verwarmen.

Naast gas is er natuurlijk ook nog elektriciteit. Alhoewel ook dit in verhouding met gas redelijk goedkoop is, zijn hier ook veel winsten te behalen. De populariteit van zonnepanelen is de laatste jaren dan ook sterk gestegen. Steeds meer mensen laten ze op het dak plaatsen. Doordat de populariteit stijgt, zal ook de zonnepanelen prijs dalen. Dit maakt het natuurlijk extra interessant omdat het omslagpunt zo sneller bereikt wordt als de aanschaf lager wordt.

Nieuw model CV ketel logische stap

Het is daarom logisch dat een nieuw model CV ketel de gasrekening flink kan drukken wanneer deze zuiniger met energie omgaat dan zijn voorganger. Een loodgieter kan voor u een nieuwe CV ketel installeren en u ook advies geven welk model de meeste energie kan besparen. Hierbij moet ook de aanschafprijs van de ketel in acht worden genomen zodat bepaald kan worden met wel model ketel u de beste deal kunt maken.